Meteen naar de inhoud

VILLA KABAAL

Wie zijn wij, wat doen wij en waar staan wij voor?

Ruim 10 jaar geleden startte Villa Kabaal als klein bedrijfje met het verhuren van themakisten voor kinderfeestjes, toen nog onder de naam “De Verkleedkist”. Oprichter van het bedrijf, Hélène van der Lecq, bedacht alle thema’s, verzamelde alle benodigde materialen en schreef de draaiboeken. Daarna waren de stappen tot het organiseren van de feesten aan huis en daarna tot het starten van een eigen feestlocatie snel gezet.

Het plezier in het werken met kinderen en volwassenen en de onuitputtelijke mogelijkheden voor het uitwerken van creatieve ideeën hebben Villa Kabaal gemaakt wat het nu is: Een supergezellige locatie voor kinder-themafeesten, kinderworkshop, bijzondere culinaire en creatieve workshops voor volwassenen, kraamfeesten, babyshowers, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiefeesten, sinterklaas en kerstfeesten, cursussen, kinderschminken en bruiloft-feesten. Maar ook voor het huren van een originele en complete themakist voor thuis bent u bij ons nog steeds aan het goede adres.

Onze locatie bestaat uit twee feestzalen en een workshopruimte. We kunnen de ruimtes afzonderlijk gebruiken of bij grote groepen geheel voor activiteiten reserveren. Wij beschikken over een eigen parkeerplaats en nabij de locatie kan ook worden geparkeerd als deze vol is.

Ons team bestaat uit deskundige en gemotiveerde mensen. De begeleiders van kinderen zijn deels werkzaam in de kinderopvang, in opleiding of werken al gedurende lange tijd voor ons. Ons doel is om kinderen en volwassenen met enthousiasme en plezier deel te laten nemen en met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Daarnaast staan altijd open voor het verzorgen en bedenken van originele evenementen. Deze activiteiten kunnen plaats vinden in Villa Kabaal maar kunnen wij desgewenst ook op locatie verzorgen.

info@villakabaal.nl

06-51828401 / 06-34846881

In het menu op de website vindt u alle mogelijkheden die ons bedrijf biedt. Klik op het onderdeel dat u wilt bekijken. Voor aanvullende vragen, beschikbaarheid van data, reserveren of aanvragen van een offerte kunt u ons via de mail of telefonisch contacten.

Villa Kabaal is recent geheel getransformeerd, met hier het resultaat!

1 reactie op “Villa Kabaal”

  1. Lieve Hélène,
    Bedankt voor het prinsessenfeest van Sophie gistermiddag. Wat hebben de meiden genoten én wat heeft Sophie het leuk gehad. Je organiseert het perfect en ook wij hebben genoten.
    Nogmaals onze dank voor dit gigantisch leuke prinsessenfeest.
    Liefs Pauline van de Pol

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL