Villa Kabaal verzorgt bijzondere en originele workshops voor volwassenen. Er zijn tal van mogelijkheden voor creatieve en culinaire activiteiten

Onderstaande arrangementen kunnen geboekt worden voor groepen vanaf 6 personen. Individueel inschrijven is helaas niet mogelijk.

Mogelijke Workshop-arrangementen

(algemene informatie over het arrangement is te vinden onder de workshop mogelijkheden)

taart

Workshop Taartdecoratie: Tijdens deze workshop komen alle onderdelen van taart maken en decoreren aan bod. De basis is een 10-12 persoons taart van biscuit. Deze taart gaan we vullen met een jamlaag en room, en smeren we daarna af. Vervolgens bekleden we de taart met een laag fondant of marsepein die u eerst heeft gekleurd met kleurstof naar keuze. De basistaart is af en moet nu worden gedecoreerd. Na een duidelijke uitleg waarin diverse mogelijkheden aan bod komen (plaatjes maken, boetseren, uitsteken e.d.) gaan we aan de slag. Er liggen diverse boeken en voorbeelden ter inspiratie en er zijn voldoende materialen zoals uitstekers en tooltjes aanwezig. Voor de decoratie gebruiken we marsepein en wat toevoegingen zoals glitters en fondant. Voor elke deelnemer is er een taartdoos waarin de taart mee naar huis kan worden genomen. De workshop duurt circa 3 uur. Gebruik van koffie, thee en eventueel wat frisdrank is inbegrepen.

  • Prijs per workshop t/m 6 personen: € 300,- op basis van een marsepein bovenlaag en decoratie van marsepein. p.p. extra: € 40,-

choc

Workshop fun with Chocolate: Plezier met chocolade is het motto van deze workshop. De basis is heerlijke Belgische chocolade in 3 variaties: wit, melk en puur. Daarnaast zijn er diverse vullingen zoals witte crème, hazelnoot praliné, caramel e.d. Het eerste deel van de workshop bestaat uit het bekleden van chocoladecups en bonbonvormen. Deze worden teruggekoeld en daarna voorzien van vullingen en toevoegingen zoals noten, marsepein en pinda’s. De cups worden aan de bovenkant nog gedecoreerd met sprinkels, noten, glanspareltjes, marsepein figuurtjes e.d. Na een korte pauze vervolgen we met het tweede deel van de workshop. Tijdens dit deel kunt u creatief aan de slag met het maken van pindarotsjes, chocoladesoesjes, chocoladewafels, chocoladefiguurtjes en meer!!. Na terugkoelen worden alle maaksels in een gebaksdoos geplaatst en mogen mee naar huis. De workshop duurt circa 2.5 uur. Gebruik van koffie, thee en eventueel wat frisdrank is inbegrepen.

  • Prijs per workshop t/m 6 personen: € 300,- . p.p. extra: € 40,-

Workshop cupcakes decoreren: Bij deze workshop zijn er p.p. 8 heerlijk vergebakken cupcakes aanwezig. Deze worden eerst voorzien van een bovenlaag van fondant en daarna gedecoreerd met marsepeinen uitsteekfiguurtjes, geboetseerd figuurtjes en glanspareltjes. Tenslotte worden alle maaksels in een gebaksdoos geplaatst en mogen mee naar huis. De workshop duurt 2.5 uur. Gebruik van koffie, thee en eventueel wat frisdrank is inbegrepen.

  • Prijs per persoon per workshop € 35,- ( minimaal 6 deelnemers )

rozen cupcake 4

Workshop Rozen cupcakes:

Tijdens deze heerlijke 2.5 uur durende workshop leert u perfecte rozen te maken van marsepein en fondant. Na afwerking met kelkbladeren worden ze op cupcakes geplaatst ( circa 8 p.p. ) die we hebben voorzien van een fondantlaag. Tenslotte werken we het geheel af met eetglitters, pareltjes e.d.

  • Prijs per persoon per workshop € 35,- ( minimaal 6 deelnemers )

Algemene informatie Workshop-arrangementen

  • Workshops zijn te reserveren vanaf 6 personen. Met minder personen reserveren is wel mogelijk maar de beginprijs vanaf 6 personen blijft dan wel gehandhaafd.
  • Individueel inschrijven voor workshops is NIET mogelijk.
  • Bij workshops zijn koffie, thee, diverse frisdranken en versnaperingen inbegrepen Extra’s zoals b.v. een High Tea, chocoladefontein, lunch of diner zijn tegen vergoeding bij te reserveren (vraag naar de mogelijkheden).
  • Wij werken niet met vaste reserveringstijden. De arrangementen zijn van maandag t/m zaterdag mogelijk, mits de dagen niet volgeboekt zijn. Starttijden voor een avondworkshop zijn uiterlijk 19.00/19.30 uur. Bij uitzondering kunnen wij ook arrangementen op zondag verzorgen. Hiervoor geldt dan wel een minimum aantal deelnemers van 12 personen.
  • Bij veel workshopactiviteiten is het mogelijk dat de kleding niet geheel schoon blijft. Wij stellen daarvoor gratis schorten ter beschikking. De keuze is vrij of u deze draagt maar wij raden het wel aan. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade en vlekken die ontstaan als gevolg van de activiteiten.

Naast workshop voor volwassenen zijn ook workshop voor kinderen mogelijk.