Uw feest in goede handen!

Gastenboek

26 Reacties op Gastenboek

 • Anja schreef:

  Goedenavond Helene, ik wilde u nog even heel hartelijk bedanken voor het super gave minion feest die u gister verzorgt heeft. Luc vond het fantastisch en voelde zich echt jarig. Al zijn vriendjes hebben ook bijzonder genoten. We hebben zulke leuke reacties van alle ouders ontvangen, echt super! Nogmaals hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Anja

 • Helene schreef:

  Ik ben heel blij hoe Helene de Frozen feest voor ons georganiseerd heeft.
  Ze was efficiënt en professioneel om alles in korte tijd klaar te hebben.
  Zaterdag is de feest en de kinderen kunnen niet meer wachten!
  Bedankt en tot Zaterdag
  Anca

 • Fam. Lamme schreef:

  Beste Hélène,
  Wat een geweldig kraamfeest van Pepijn hadden we gisteren bij jullie. Prachtige taarten, kinderen die zich lieten schminken en lekker konden knutselen. Alle 100 kleine en grote gasten genoten van het mooie weer, drinken en de lekkere hapjes. Als Pepijn groot genoeg is om zijn verjaardag te vieren, komen zeker een keer bij jullie terug.
  Nogmaals heel hartelijk dank!
  Pepijn en familie

 • Debbie Timmerman schreef:

  Beste Helene en Michelle,

  Ik wil jullie vriendelijk bedanken voor de goede service en organisatie van het Frozen feestje van Indy vandaag 20 mei 2015. Iedereen heeft het super leuk gehad !!

  Mvg
  Debbie Timmerman

 • Helene schreef:

  Lieve Hélène,
  Bedankt voor het prinsessenfeest van Sophie gistermiddag. Wat hebben de meiden genoten én wat heeft Sophie het leuk gehad. Je organiseert het perfect en ook wij hebben genoten.
  Nogmaals onze dank voor dit gigantisch leuke prinsessenfeest.
  Liefs Pauline van de Pol

 • Helene schreef:

  Beste Hélène,

  Hiermee wil ik graag bedanken voor het toffe feestje dat Anna en haar vrienden hebben gehad!( Workshop cupcakes en push-up-pops )

  Dank, Mvg Natalja Marcuk

 • Lennert schreef:

  Gisteren een geweldig leuk junglefeest gehad. Spelletjes waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn, goede begeleiding en veel plezier. Onze dochter en haar gasten hebben zichtbaar genoten. Heel erg bedankt!

 • Emma schreef:

  Wij hebben gisteren een fantastisch kraamfeest bij jullie mogen vieren. Het was in één woord: geweldig! Alles was tot in de puntjes verzorgd, de kinderen die er waren hebben zich heerlijk vermaakt en ook van de andere gasten hebben we veel positieve reacties ontvangen. Wij hoefden alleen maar te genieten van de gezelligheid, voor de rest hebben jullie alles voor ons uit handen genomen, toppie! Bedankt voor alles!

 • Mirjam schreef:

  Hallo Annemieke en Helene,
  bedankt voor het super leuke westernfeest van Jenny! De kids hebben enorm genoten en wij, als ouders, ook! Het was super geregeld, prachtige kleding en heel veel lekker eten.
  En Annemieke, onwijs bedankt voor je gezellige inbreng, hartstikke leuk!
  Nogmaals bedankt en tot een volgende keer!

 • Helene schreef:

  Beste Helene,

  Nog bedankt voor het feestje, iedereen vond het een succes. ( keukenprinsessenfeest woensdag 15 februari )

  Met vriendelijke groet,

  D.Santucci en Isabel Coret

 • Lucille schreef:

  Quinn haar Bizzy Bakery feestje is super geweest! Dagen later smulden we nog van de zelfgebakken koekjes. Helene had het fantastisch geregeld.

 • Helene schreef:

  De wensdag ( deel ervan ) van Floris 7 februari 2012 in Villa Kabaal

  De wensdag van de 6- jarige Floris kan net gepland worden voordat hij een zware behandeling zal krijgen i.v.m zijn leukemie en het worden twee wensdagen vol kookpret, lekkers en belevenissen.
  Floris en zijn broertjes en ouders worden opgehaald met een limousine van huis. Als ze zijn ingestapt zijn, rijden ze naar de basis school. Alle klassen staan buiten te juichen en te gillen. Ze vergapen zich aan de mooie auto. De klasgenoten van Floris mogen er om de beurt eventjes in. Floris is blij als hij hoort dat zijn vriendjes Jelle en Milan vanmiddag vrij krijgen van school en mee gaan. Bij Villa Kabaal in Boskoop wordt iedereen omgetoverd tot een echte kok. Bij Floris staat er Topkok op zijn schort en muts, net het beroep wat hij later wil worden. Ze maken allemaal met hulp van kok Hélène heerlijke pizza’s en verrukkelijke vishapjes. Wat niet opgaat gaat in een doos mee naar het overnachtingshotel. Verder gaat Floris de dag erna zeehonden voeren.

  Dit alles kon niet tot stand komen zonder de hulp van alle mensen die belangeloos hebben meegewerkt aan deze onvergetelijke dag en daar zijn Floris, zijn familie en de Make a Wish Nederland (voorheen Doe Een Wens Stichting) jullie dan ook zeer dankbaar voor. Jullie hebben ervoor gezorgd dat Floris onvergetelijke dagen heeft gehad en dat hij weer gewoon alleen kind mocht zijn.
  Met vriendelijke groet,
  Make a Wish Nederland
  Jolanda Kwakernaak, wensvervuller

 • Marion schreef:

  Afgelopen zaterdag hebben mijn dochter en haar vriendinnen een fotomodellenfeest gevierd. Iedereen was dolenthousiast. Het was prima geregeld en Lotte hield de regie stevig in handen.

  Dank voor een supermiddag.

 • Natasja Zoon schreef:

  Op zondag 22 Januari 2012 de verjaardag van mijn dochter gevierd. Ze was 4 jaar geworden en we hadden gekozen voor het Paleis Eigenwijs thema. Wat een super dag. Entertainment, begeleiding; hapjes + drankjes waren allemaal super geregeld. Ook voor de volwassenen werd goed gezorgd.
  Volgend jaar komen we terug voor als ze 5 wordt!

  Bedank Villa kabaal 🙂 Natasja Zoon

 • Yvonne schreef:

  Op vrijdag 6 januari heeft onze dochter Mette haar feestje gegeven bij villa kabaal.
  9 meiden zijn van 12u tot half 5 heerlijk bezig geweest met alles wat bizzy
  bakery te bieden had: koekjes maken, chocolaatjes maken en als klap op
  de vuurpijl een echt taartje. En aan het eind ging iedereen trots naar huis
  met 3 dozen vol lekkers. Alles was goed georganiseerd dus zeker een
  aanrader en wat ons betreft: voor herhaling vatbaar!

  Groetjes, Yvonne

 • Joke Pater schreef:

  Zaterdag 7 januari een heus chocolade festijn. De kinderen hebben genoten en wij als ouders hebben ook een heerlijk feestje gehad. Vandaag is er op school druk over gepraat en de eigengemaakte bonbons moesten natuurlijk door de juf geproefd worden. Het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

  Groet Joke

 • Helene schreef:

  Goedemorgen,

  Afgelopen woensdag 23 november bij jullie prinsessenfeest gehad met mijn dochter Dyente. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het leuke feest. De kinderen vonden het echt geweldig.

  Wij komen zeker nog een keer naar jullie.

  Gr angela cornelisse

 • Helene schreef:

  Hallo Helene en Dirk en alle dames,

  Nog bedankt voor jullie bijdrage aan ons Sinterklaasfeest. Het was weer een geweldig succes en we hebben veel positieve reacties ontvangen.
  We weten nog niet wat de opzet volgend jaar zal worden maar als we het weer in ons eigen pand doen dan zullen we graag weer van jullie diensten gebruik maken.

  Met vriendelijke groet,
  Diana
  PriceWaterhouseCoopers Rotterdam

 • Conny van Deutekom schreef:

  Wij hebben afgelopen zaterdag 19 november een heel leuk Sinterklaasfeest gehad.
  Wij willen jullie bedanken namens de medewerkers en hun kinderen.
  Groetjes Conny van Deutekom
  Brink Groep Leidschendam

 • Yvette schreef:

  Wij hebben in mei 2011 de verjaardag van onze dochter Sterre (8) bij Villa Kabaal gevierd. De Bizzy Bakery was een groot succes met 12 meiden. Ze waren de hele middag druk in de weer met alle bakopdrachten die tot in de puntjes waren voorbereid. Het buffet vonden ze heel erg leuk! En niet te vergeten de versierde dozen waarin alle bakproducten mee naar huis gingen. Kortom een succesvol feestje! De begeleiding was erg goed en helemaal ingesteld op de meiden. Kortom een aanrader en wij komen zeker nog een keer terug voor een feestje van onze jongste! Helene complimenten voor de organisatie en jullie inzet! Groet Yvette

 • Monique schreef:

  Wij hebben in maart een geweldig feestje gevierd voor onze dochter die 12 werd. Zij had gekozen voor de bizzy bakery workshop en we gingen met 8 meiden naar Villa Kabaal. Iedereen vond het geweldig en ze gingen allemaal naar huis met 3 dozen vol koekjes, chocolade en als klap op de vuurpijl een zelf gevulde en versierde taart. Nu zijn we weer aan het kijken op deze site of we een feestje kunnen vieren voor onze jongste dochter die 11 is geworden. Waarschijnlijk komen we dus dit jaar nog terug bij Villa Kabaal.

 • Helene schreef:

  Namens de Doe Een Wens Stichting Nederland danken wij u hartelijk voor uw medewerking bij de wensvervulling van Carolijn. Mede dank zij uw hulp is deze wens om giraffe te voeren toch in vervulling gegaan, een bijzondere belevenis voor Carolijn en haar broertje Philip en haar ouders.

  Carolijn heeft genoten van haar Wensdag. Heerlijk weer, en overal een gastvrij onthaal ,eerst giraffe voeren en dan dit. En in dit geval met al die prinsessen in de deur. Dat haar vriendinnen op haar wachten allen in prinssesenjurk om samen cup-cakes te maken en een prachtige giraffe taart te eten was een echte verrassing , ze hebben allemaal een heerlijke middag gehad in een bijzondere locatie, Carolijn was aan het stralen. Heel veel dank voor de gastvrijheid en de aandacht voor haar en alle gasten. en dank aan alle medewerkers voor deze wens.

 • Jasmijn van der Tempel schreef:

  Het laboratoriumfeestje voor meisjes was erg leuk. Eerst lekkere zeepjes gemaakt, daarna verschillende kleurtjes badzout, tussendoor wat gegeten en gedronken en daarna nog douchegel gemaakt. Nu lekker thuis genieten van de spulletjes. Mijn kinderfeestje was erg geslaagd!

  Dankjewel,
  Jasmijn en familie

 • felicia schreef:

  We hebben een geweldig kraamfeest gehad. We hebben zelf optimaal kunnen genieten want alles was perfekt verzorgd en ook voor onze kinderen was het een superfeest. Van de gasten hebben we erg veel positieve reacties gekregen.
  Enorm bedankt!!

 • marjan boeije schreef:

  Hallo,
  We hebben een heel leuk kinderfeestje gevierd. Wat hebben ze gebakken zeg de meiden. En heerlijk gesmuld van al dat lekkers.
  In 1 woord toppie!!. Alles verliep lekker, goed geregeld er was genoeg voor iedereen.
  Nogmaals bedankt….. tot de volgende keer !!

  Groetjes van alle meiden en van de jarige job Milou.

 • Nancy Huber schreef:

  Beste mensen van Villa Kabaal,

  Wij hebben een kinderfeestje geviert op lokatie van villa kabaal.
  Het was met 1 woord geweldig!!
  De kinderen hebben het reuze naar de zin gehad en alles was super geregelt. Er was genoeg aan drank en eten.
  Bedankt voor alles…. Tot de volgende keer!!

  Knuffels van de jarige Tiffany!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *