Voor alle mogelijkheden van kinderentertainers bezoekt u onze website www.kids-event.nl

kids event poppenkast 2 kids event poppenkast 7

Poppentheater Madelief!

 • super leuke poppenkastvoorstellingen op locatie
 • beschikt over twee prachtige, grote poppenkasten
 • lieve, mooie poppen
 • leuke verhalen

De poppenspelers van Poppentheater Madelief:

 • kunnen goed improviseren en inspelen op wat de kinderen zeggen
 • zijn muzikaal: de poppen zingen graag liedjes met de kinderen!
 • beschikken over een grote dosis enthousiasme en humor

kids event poppenkast kids event poppenkast 3 kids event poppenkast 4

 Informatie:

 • Maximaal ca. 50/60 kinderen per voorstelling.
 • De poppenkast heeft een vlakke ondergrond nodig, ivm de stabiliteit.
 • Een verduisterde omgeving heeft de voorkeur, maar is niet noodzakelijk.
 • Afmetingen van de poppenkast: 1.50 (b) en 2.10 (h)
 • Poppenkast is geschikt voor kinderen tot/met ca. 8 jaar. 

Tijdsduur voorstelling ( keuze in overleg )

 • 2 x 15/20 minuten
 • 30 minuten
 • 45 minuten

kids event poppenkast 5 kids event poppenkast 6

De verhalen:

 • Er zijn verschillende verhalen en thema’s mogelijk. Natuurlijk spelen wij ook voorstellingen in Sinterklaas- en Kerstsfeer.
 • U kunt ook zelf een thema/onderwerp aandragen, dat kunnen wij verwerken in het verhaal.

Prijsklasse: € 300 tot € 500

kids event muziek 2

KidHitzShow Mini Concerten

De KidHitzShow is absoluut de allerleukste interactieve kindershow van Nederland en prima inzetbaar voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten en grote Kids Events. Naast een spetterend optreden van Kids DeeJay Ricardo en de vriendjes van de show Kiki & Jojo verzorgd een (bekende)kinder-artiest een geweldig gastoptreden en bijbehorende meet&greet.

De Mogelijkheden:

 • Een unieke uitbreiding van de ‘On Tour’ show met elke gewenste (bekende) kinder-artiest.
 • Volledige organisatie en begeleiding verzorgd door de KidHitzShow.

KidHitzShow met Kids DJ Ricardo

De KidHitzShow is een interactief programma van muziek, entertainment en spelletjes. Non-stop dolle pret. Vrijwel onafgebroken draait feestdeejay Ricardo alle KidHitz in de mix, haalt kattenkwaad uit en betrekt uw publiek bij al zijn gekkigheid.

Complete Kids Disco Show

Compleet met een kleurrijk achtergrond decor en felgekleurde discolampen. DJ Ricardo neemt ook de supergezellige KidHitzShow Mascottes mee en betrekt deze op een leuke manier bij de show. Een fantastisch kinderfeest is gegarandeerd.

KidHitz show met Kids DJ Ricardo boek je exclusief bij artiestenbureau JB Productions.

Specificaties KidHitzShow:

 • 1 x 60 minuten of 3 x 60 minuten
 • Groot decor
 • Inclusief geluid (A-set of M-set)
 • Inclusief kleine lichtset
 • 1x 60 minuten, 895,- euro excl. 6% BTW.
 • 3x 60 minuten, 995,- euro excl. 6% BTW.

michael agdobo 2 michael Agdobo

 

Agdobo workshops Afrikaanse dans, djembé en percussie

Geboren in Togo, West-Afrika, groeide Michael Agbodo op in een traditie van muziek en dans. Hij volgde een dansopleiding in Lomé, de hoofdstad van Togo, waarna hij jarenlang danste bij beroemde gezelschappen in diverse landen van West-Afrika. Inmiddels is hij alweer vele jaren in Nederland en brengt hij hier met veel plezier de kunst van de Afrikaanse dans en percussie over aan iedereen die hier interesse in heeft.

workshop dans

Afrikaanse dans en Afro Jazz workshops

Tijdens beide dansworkshops leer je een aantal basispassen van de dans en hoe die samenkomen tot een complete danscombinatie. Er wordt zonodig aandacht besteed aan de achtergrond van de dans en het ontstaan ervan. De workshop kan op ieder gewenst niveau worden gegeven. De gemiddelde duur van een workshop is tussen 1 uur en anderhalf uur. Binnen deze tijd is het mogelijk om een compleet en gevarieerd programma te bieden. De deelnemers zullen altijd worden gestimuleerd om het uiterste uit zichzelf te halen en het resultaat kan eventueel in een heus optreden gepresenteerd worden.

workshop percussie

Percussie / djembé  workshops

Voor de percussieworkshops wordt er veelal gebruik gemaakt van  djembé. Na enige oefening tover je uit deze eenvoudige trommel geluiden  die variëren van een diepe bas tot aan slaps die klinken als  donderslagen. De percussietechniek en de uitleg over de traditionele  betekenis van de muziek wordt al generaties lang doorgegeven door  ervaren djembéspelers. Kenmerkend voor Afrikaanse percussie is de  polyritmiek. Dit wil zeggen dat er verschillende ritmische structuren  tegelijkertijd worden gespeeld.

De workshops djembé (percussie) geven een ideale basis om kennis te  maken met pure ritmiek. Het ritmegevoel van de cursisten wordt  gestimuleerd door het aanbieden van eenvoudige ritmes op de djembé die,  naar gelang het niveau van de groep, opgebouwd kunnen worden naar meer  gevariëerde en complexe ritmes. Na de workshop is er de mogelijkheid het  geleerde te presenteren in een optreden.

De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en alle niveau’s.

Prijsklasse: vanaf € 300,-

luciano-2

IJsco Figaro/ Luciano Gelati

“Is hij operazanger of ijscoman? Of misschien wel allebei? IJsco Figaro zingt altijd vrolijke operamelodietjes totdat er iets vreselijk misgaat met zijn ijs. Dan zijn de liedjes ineens niet meer zo vrolijk. Gelukkig helpen de kinderen hem met het oplossen van het probleem. IJsco Figaro kan weer vrolijk zingen en de kinderen worden getrakteerd op een heerlijk ijsje. In deze grappige, korte voorstelling introduceert Stan Lambregts klassieke muziek met een vette knipoog bij kinderen vanaf 3 jaar.”

Tevens geeft Luciano Gelati regelmatig acte de présence op beurzen, recepties, festivals, evenementen en bedrijfsfeesten. Met Italiaans ijs, gezongen Italiaanse aria’s en veel humor – hij spreekt dan alleen Engels met een zwaar Italiaans accent – trakteer ik de bezoekers op een flinke doses mediterrane sentimenten.

Sinds dit jaar is Luciano, naast de klassieke ijskar, ook uitgerust met een mobiele ijsbak. Daarmee is het nu mogelijk  gemakkelijk tussen de bezoekers en/of gasten te bewegen en te verplaatsen.

prijsklasse va. € 300,-

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie overige mogelijkheden!

Staat het entertainment wat u zoekt niet vermeld? Wij hebben veel contacten met professionele entertainers en doen ons uiterste best om dit voor u te realiseren!