Uw feest in goede handen!

Kinderworkshops en spelctiviteiten bedrijfsfeest

Creatieve Kids-Workshops

Op zoek naar een leuke workshop tijdens uw evenement of bedrijfsfeest? Bekijk in het overzicht de vele mogelijkheden die Kids Event voor u kan verzorgen. Deze activiteiten zijn los of in combinaties te boeken.

Kunt u in het overzicht de workshop van uw keuze niet vinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan info@kids-event.nl

Workshop zijn incl.:

 • begeleiding
 • tafelaankleding in stijl
 • alle benodigde materialen

Tegen een kleine vergoeding kunnen wij ook zorgen voor al het benodigde meubilair

Beauty Producten Workshop

Tijdens deze workshop gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegde conserveermiddelen. Dat zorgt ervoor dat de producten zacht voor je huid zijn en vrijwel nooit allergische reacties zullen geven.

Er is keuze uit de volgende onderdelen:

 • Suiker/Lemon scrub: Een heerlijk frisse scrub waarin kokosolie, suiker en verse limoenen zijn verwerkt. Gebruik een beetje scrub als jij aan het douchen bent en jouw velletje is weer heerlijk zacht. We doen de scrub in een mooie doorzichtige pot die we voorzien van een etiket en een lint. De scrub is ongeveer 2 maanden houdbaar en kan in de koelkast worden bewaard.
 • Eye make-up remover pads: Geen prikkende tonics meer en geïrriteerde ogen als je in het vervolg je zelfgemaakte pads maakt en gebruikt. Stap voor stap maken we heerlijk zoete olie-achtige reiniger waar we de pads in laten weken. De pads bewaren we in een doorzichtig potje voorzien van etiket en lint.
 • Bruisblokjes: Lekker geurende bruisblokjes voor een luxe badmomentje. Tijdens dit onderdeel leer je hoe je eenvoudig bruisblokjes kunt maken, deze kleur en geur kunt geven, hard laat worden en mooi verpakt!! Bij dit onderdeel is een leuke bewaarverpakking inbegrepen.
 • Lippenbalsem: Heerlijk verzorgend product voor jouw lippen dat bovendien een mooi kleurtje geeft en ook lekker smaakt! Ingredienten zijn kokosolie, honing, lippenstift en rozenblaadjes. We bewaren de lippenbalsem in een lief potje met etiket.
 • Romige Bodybutter: Bodybutter is een mengsel dat bestaat uit 75% natuurlijke vaste oliën zoals kokosolie en sheaboter en 25 % vloeibare oliën zoals druivenpit-olie, amandel-olie en perzikpit-olie. Daarbij kiezen we een etherische geurolie. Alles mengen we in een glazen kom boven een kaarsenhouder tot er een glad mengsel ontstaat. Even terugkoelen en daarna verpakken in een glazen pot met etiket en lint.
 • Decoratie Geurparels: De geurparels in het glazen potje zijn bedoeld als decoratie. Je kunt er voor kiezen om het potje open in de badkamer neer te zetten of wat parels in een glazen bakje in de huiskamer. Drogen ze iets uit? Geen probleem. Voeg een klein beetje water toe en ze krijgen het oude volume weer terug! De geur en kleurloze decoratie parels worden in een kom voorzichtig vermengt met een geurolie en voedingskleurstof naar keuze. Hierna wordt alles voorzichtig in het bewaarpotje gegoten. Mooi lint om het deksel en klaar!

Prijzen:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( maximaal 12 kinderen per begeleider )
 • Huur koeling/vriezer ( noodzakelijk bij het onderdeel bruisblokjes ) indien niet aanwezig  of te weinig capaciteit: € 50,-
 • Onderdelen lippenbalsem, eye make-up remover pads: € 3,50 p.p.
 • Onderdelen scrub en decoratie geurparels: € 4,50 p.p.
 • Onderdelen Bodybutter en bruisblokjes: € 5,50 p.p.

suikerscrub lippenbalsem bruisballen

Nieuw!! Parfum/After shave Terras

Superleuke activiteit voor kinderen vanaf 7 jaar ( jonger mag ook, mits onder begeleiding van een ouder ). Tijdens de workshop maken de kinderen een eigen parfum/aftershave door geuren te ruiken, bij elkaar te voegen en dit aan te vullen met een niet alcoholische basis. De parfum/aftershave mag mee in een mooie glazen parfum/aftershave roller. Deze kan nog worden gedecoreerd met mooie stickertjes, etiket en linten. Geuren passen uiteraard bij kinderen. Zoals zoete/frisse fruit en bloemengeuren. Incl. begeleiding, compleet ingerichte workshopstand en gebruik van alle materialen.

 • 2 begeleider 25,- p.p.p.u.
 • Per parfum/aftershaveroller: € 5,-

parfum maken

Workshop Zeep

Gezellige workshop die start met een geurentest en duidelijke uitleg. Voor iedere deelnemer is er een mal waarin 8 tot 10 zeepjes worden gegoten. Elk zeepje kan worden voorzien van een geur, kleur en cosmeticaglitters. Terwijl de zeep aan het uitharden decoreren de kids een zeepbakje met glanssteentjes. Voorzichtig halen we de zeep uit de vormen en vullen hiermee het zeepbakje. Het geheel wordt verpakt in folie en voorzien van mooie linten. Kinderen zijn gemiddeld 60 minuten bezig met het maken van de zeep, decoreren van de bakjes en de geurentest.  Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( maximaal 10 zitplaatsen per begeleider/per workshoptafel )
 • per deelnemer: € 5,-

zeepjes-maken  zeepfeestje 2

 

Workshop Fotolijstje pimpen

Een houten fotolijstje sponsen we met een mooie kleur verf. Voordeel daarvan is dat de verf dan snel droogt en we het lijstje daarna direct kunnen pimpen. Uiteraard gebruiken leuk decoratiemateriaal zoals glanssteentjes, glitters linten en foamstickers!!  Kinderen zijn gemiddeld 30 minuten bezig met het maken van het fotolijstje. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 5,00

fotolijstje-pimpen

Workshop Textiel

Een textiel voorwerp naar keuze ( tas, knikkerzak, vlieger, etui, vlag ) kan worden ingekleurd met textielstiften. De aanwezige patronen kunnen worden overgenomen en ingekleurd. Leuke activiteit voor jong en oud!! Kinderen zijn gemiddeld 30 minuten bezig met het maken. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 5,00

schort

 

Workshop playmais

Superleuke activiteit voor jong en oud. Van de stukjes playmais kunnen fantastische figuurtjes worden gebouwd. Alleen even deppen op de natte spons en ze plakken al aan elkaar! Kinderen zijn gemiddeld 20 minuten bezig met het bouwen van figuren. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 2,00

playmais

Workshop kleding pimpen incl. modeshow/fotoshoot

Wil jij de hele leven al kleding ontwerpen? Maak tijdens deze onderhoudende workshop eerst je eigen ontwerp op papier en voer het ontwerp daarna uit met de aanwezige materialen. De basis is een neutraal t-shirt. De werktafels staan vol met allerhande materialen zoals stoffen, lint, knopen, veren, textielstiften, pailletten, kralen en natuurlijk ook scharen, textiellijm, draad en naald e.d. We knippen beplakken en pimpen jouw kledingstuk tot een waar kunstwerk. Tenslotte mag iedereen haar/zijn outfit laten zien tijdens een hippe modeshow!! Hiervoor nemen wij nog extra accessoires mee als hoeden, petjes, sjaaltjes, zonnebrillen, sieraden e.d. De workshop kan desgewenst worden uitgebreid met een make-up en haar sessie. Alle kinderen krijgen dan bijpassende make-up en een hip kapsel voor de modeshow. Tenslotte is het mogelijk dat een professioneel fotograaf aanwezig is om een prachtige fotoshoot te maken. Kinderen zijn gemiddeld 2 uur bezig met de workshop en de modeshow. Incl. make-up en haar 3 uur Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 10 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 7,50 / incl. make-up en haar €10,-
 • prijs fotograaf op aanvraag

kleding knopen make-up-tips-for-kids

 

Knutseltafel

Een complete tafel met allerhande materialen waarmee de kids aan de slag kunnen. Voor ieder kind is er ten minste één knutselactiviteit en een kleurplaat beschikbaar. Knutselactiviteiten die er op tafel zijn te vinden: huisje bouwen van playmais, houten bouw/knutselsetjes, klei, schatkistjes pimpen, sleutelhanger maken e.d. Kinderen zijn gemiddeld 30 tot 45 minuten bezig met de activiteiten. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 4,00

kids event

 

Workshop vogelhuisje pimpen

Mooie houten vogelhuisjes schilderen, beplakken en pimpen met allerhande decoratie. Superleuke activiteit! Kinderen zijn gemiddeld 45 tot 60 minuten bezig met het maken van het huisje. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 7,50

houten-vogelhuisje-basicvogelhuisjes-pimpen1-150x150

 

Workshop Bad en Bubbels

Superleuke workshop voor zowel jongens, meisjes en volwassenen. We maken een mooie pot met badzout in verschillende kleurlagen. Het badzoutpotje wordt daarna gedecoreerd met glanssteentjes en voorzien van een label en fleurig lint. Kinderen zijn gemiddeld 30 minuten bezig met het maken van de badzoutpot. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 5,00

naamloos

 

Workshop Sieraad en Sieradendoosje

Ontwerp je eigen sleutelhanger, zeepketting of wraparmbandje met kralen, bedels, schelpen, stukjes zeep en linten. Als aanvulling kan er een houten sieradendoosje worden gedecoreerd. Kinderen zijn gemiddeld 30-45 minuten bezig met het maken van het sieraad. Met het doosje maken circa 60 minuten. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50 / incl. doosje 5,50

wraparmbandje

 

Workshop Zoutpotjes

Doorzichtige potjes mogen gevuld worden met lagen gekleurd zout. Na het vullen decoreren we het potje met zeefiguurtjes en een vrolijk label. Kinderen zijn gemiddeld 20-30 minuten bezig met het maken van het zoutpotje. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

zoutpotje

 

Workshop schatkistjes pimpen

Ontwerp je eigen houten schatkistje. Het kistje kan worden beschilderd en worden voorzien van decoratie. Kinderen zijn gemiddeld 30 minuten bezig met het maken van het schatkistje. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 4,50

Schatkist

Workshop Piraten en Prinsessen

Omschrijving:

Workshop Toverstaf maken: Dit stafje is net eens anders dan de toverstaf van karton. Een voorgevormd stuk ijzerdraad wordt voorzien van kralen, gekleurde touwjes, belletjes, veertjes en knoopjes. Daarna wordt de ster op een houten stokje vast getaped en omwikkeld met linten en draad.

Workshop flessenpost: Op perkamentpapier kan een mooie schatkaart getekend worden. Er zijn leuke piratenstickers om de kaart op te pimpen! Hierna wordt de kaart opgerold en met een touwtje vastgeknoopt. De schatkaart plaatsen we in het flesje dat beplakt gaat worden met een zelfgemaakte doodskop!!

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

flessenpost toverstaf workshop

Vaderdagworkshop

Workshop Memoblokhouder: Superleuk cadeau voor vaderdag. Dit slimme uiltje onthoudt alle belangrijke memo’s voor papa!!

Workshop Pennenbak voor papa: gemaakt van ijslolliestokjes en gepimpt met lint en decoratie

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

pennenbak papa memoblock vaderdag

Workshop Zomer

Workshop vlieger voor het raam: Mooie vlieger van karton die volgeplakt wordt met vliegerpapier. Hang de vlieger voor het raam en het geeft een kleurrijk effect!

Workshop Bijenkorf: Een omgekeerde bloempot ( deze is al geel geverfd ) wordt omwikkeld met touw om een korfeffect te maken. Daarna knippen en plakken we de opening van de korf en voorzien de korf van bijtjes op ijzerdraad.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

Vlieger knutselen

Workshop Lego

Workshop Lego sieraden maken: Creëer van kleine legosteentjes een prachtig sieraad zoals een ketting, vriendschapsarmband of ring.

Workshop lego cupcakes maken: Cupcakes worden versierd met botercrème en legosteentje en figuurtjes die door de kinderen gemaakt worden van fondant ( in speciale lego moulds). Voor ieder kind zijn er 2 cupcakes, een doosje en zakje

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

lego cupcakes lego sieraden

Workshop Halloween

 • Workshop Pompoen kaarsenhouder maken: Met kleine stukjes oranje vliegerpapier wordt het glazen potje beplakt. Daarna kan van zwart papier de oogjes en mond worden geknipt en opgeplakt. Een elektrisch waxinelichtje krijgt iedereen erbij.
 • Workshop kartonnen lantaarn maken. Voorgeknipte mallen kunnen beplakt worden met oranje vliegerpapier. De buitenkant kan worden versierd met spinnetjes, spookjes en heksenhoeden. IJzerdraad wordt bevestigd en een houten lampionstokje. Een elektrisch waxinelichtje krijgt iedereen erbij.
 • Workshop Spin maken van styropor en chenilledraad. Wiebeloogjes en een kruis maken het geheel af.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

Lampion maken

Workshop Vogeldiner

 Workshop vogeldiner: Met vetbollen, vogelvoer cupcakes, doppinda’s, eetbare decoratie, oud serviesgoed en aardewerken potjes maken we een heerlijk diner voor de vogels. Zet dit in de tuin en de vogels komen zeker langs voor een bezoekje

Workshop vogelhanger: Leuke vogelvoer-hanger gemaakt van een blik of pot. Uiteraard voorzien van vogelvoer!!

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 4,-

vogels voeren 3 vogels voeren 4

Workshop Kerst/Winter

Workshop kaarsenhouder Rendier: Schattige kaarsenhouder van een potje.

Workshop Sneeuwpop van een potje: Potje gevuld met watten of van binnen bespoten met spuitsneeuw, wordt versierd met vilt en glasverf. De muts maken we van een grappige sok

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 3,50

sneeuwpop van potje

 

Meubilair voor workshop

Is er op locatie geen geschikt meubilair voor de workshop aanwezig? Op aanvraag en tegen meerprijs kunnen wij dit verzorgen.

 

Vaste kosten:

Reiskostenvergoeding: 0,40 ct. p. km

Reistijdvergoeding: 10,- p.p.p.u.

Eventuele parkeerkosten berekenen we door.

Complete Creatieve knutselterrassen

incl. begeleiding, meubilair, decoratie en alle materialen.

 

eierdopjes pimpen

Pasen: Eierdopjes Knutselterras

Gezellig aanschuiven om een prachtig eierdopje te pimpen. Met behulp van vrolijke kleuren papier en p@k en pl@k -lijm wordt het houten eierdopje gedecoreerd. Daarnaast zijn  er lintjes en is er veel versiering aanwezig om de creatie compleet te maken. Tenslotte is er voor iedere deelnemer een chocolade-ei en een zakje om alles mee te nemen.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels voor 12 personen incl. 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

kippetjes

Pasen: Kippetjes van Karton

De basis voor de kip bereiden wij vast voor. De kids maken het kammetje, de vleugels de staart en poten. Wiebeloogjes plakken en decoreren en de prachtige kip is klaar!

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand  met 2 tafels incl 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km

bloemen schilderij

Voorjaar: Bloemen schilderij

Van de kartonnen vormen van eierdozen, een gekleurd doek, pijpenragers, linten, verf, lijm en heel veer decoratie wordt een prachtig schilderij gemaakt. Heel bijzonder!

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

bloempotje

Moederdag: Bloempotje

Het aardewerken bloempotje kan worden geschilderd en beplakt met decoratie. De kinderen zoeken daarna een mooi plantje uit en poten dit in het potje. Het geheel wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met een mooi lint.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

 

stropdas

Vaderdag: Stropdas

Met deze stropdas maak papa helemaal de blits. De basis is karton in een kleur naar keuze. Volop decoratie aanwezig om hem te pimpen. Tenslotte bevestigen we een elastiek zodat de stropdas ook daadwerkelijk gedragen kan worden.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

armbandje

WK/EK Voetbal / Koningsdag: Armbandje maken:

Met rood, wit, blauwe en oranje kralen maken we een mooie armband. Deze wordt op maat gemaakt en afgewerkt met mooie strikjes.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

sleutelhanger holland

WK/EK Voetbal:  sleutelhanger

Leuke sleutelhanger met een bal, gedecoreerd met linten en kralen.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

vlot van houten stokjes

Zomer: Bootje maken

Van houten stokjes wordt een bootje gemaakt. Daarop wordt een mast geplaatst en van karton een mooi zeil.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

knikkerzak

Zomer: Knikkerzak

Knikkerzak van textiel inkleuren met textielstiften. Daarna mogen de kinderen uit de grote knikkerbak 10 prachtige knikkers zoeken.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

 

uil van denneappel

Herfst: Uil van dennenappel en vilt

De basis van deze workshop is een grote dennenappel. Van vilt worden ogen, oren, snavel en pootjes gemaakt. Wiebelogen en overige decoratie maken de uil af.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

 

halloween lampjes

Halloween: Mummie kaarsenhouder

Grappige kaarsenhouders die worden omwikkeld met in plaksel gedoopt gaasverband. Wiebeloogjes plakken, waxinelichtje erin en decoreren met plastic spinnetjes.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

vuurpijl

Oud en Nieuw: Vuurpijl maken

Een gekleurde koker maken we aan de bovenkant dicht met een punt van karton. Aan de binnenkant bevestigen we een houten stok en plakken stroken crêpepapier aan de onderzijde. Tenslotte wordt de vuurpijl versierd met sterren en glitters.

 • 2 begeleiders / 4 uur /incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

vogels voeren 2

Winter: vogels voeren

Tijdens deze workshop beplakken of beschilderen de kinderen een bloempotje van aardewerk. Daaraan bevestigen we een touw en een vetbol voor de vogels.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

pinquin

Winter: Pinguïn of sneeuwpop maken met een potje

Basis van deze activiteit is een aardewerken potje waarop een bol van piepschuim is vastgezet. Met behulp van verf, klei en heel veel decoratiemateriaal wordt een vrolijke sneeuwpop of pinguïn gecreëerd.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 2 tafels en 12 zitplaatsen + 100 knutselactiviteiten : € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

Oudhollandse Spellen

Oudhollandse Spelletjes

Spelactiviteiten voor jong en oud!!

Alle deelnemers ontvangen een strippenkaart met de onderdelen van het parcours. Voor elk onderdeel dat is gespeeld ontvangen zij een sticker op de kaart. Bij inleveren van een volle strippenkaart mag er een cadeautje uit de grote grabbelton worden gehaald.

Set van 10 spelactiviteiten + grabbelton

 • Sjoelen
 • Blik gooien
 • Gatenkaas
 • Bowlingspel
 • 4 op een rij
 • Tafelhockey
 • Ezeltje prik ( geblinddoekt moeten de kinderen op het grote doek de staart op de ezel plakken. Hoe ziet jouw ezel eruit als je de blinddoek af doet? )
 • Zakloopparcours
 • Koek happen ( Hang jouw koek aan het lijntje en zoek een medespeler. Wie heeft zijn/haar koek als eerste op?
 • Stoelendans. Op de maat van Oudhollandse kinderliedjes dansen de kids om de stoelen. Snel zitten als de muziek stopt!

Prijzen:

 • 4 uur / Parcours met grabbelton / Incl. 2 begeleiders / parcourskaartjes / 200 grabbelton-cadeautjes € 400,-
 • excl. btw en reiskosten

     

Culinaire Kids-Workshops

Op zoek naar een leuke workshop tijdens uw evenement of bedrijfsfeest? Bekijk in het overzicht de vele mogelijkheden die Kids Event voor u kan verzorgen. Deze activiteiten zijn los of in combinaties te boeken.

Kunt u in het overzicht de workshop van uw keuze niet vinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan info@kids-event.nl

cakepop terras 5

Workshop zijn incl.:

 • begeleiding
 • tafelaankleding in stijl
 • alle benodigde materialen

Tegen een kleine vergoeding kunnen wij ook zorgen voor al het benodigde meubilair.

Workshop mini boltaartje maken

Taartje voor 4 personen vullen en bekleden en daarna decoreren met marsepein figuurtjes. Daarna kan het doosje worden versierd. Voor ieder kind is er een schort aanwezig om kleding te beschermen. Kinderen zijn gemiddeld 45 minuten bezig met het taartje. Incl. begeleiding

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u  ( maximaal 10 zitplaatsen per begeleider/per workshoptafel )
 • per taartje: € 5,-

hgbjk 003  boltaart

 

Workshop Cupcakes

Voor ieder kind zijn er 4 cupcakes die stuk voor stuk mogen worden gedecoreerd met glazuur, snoepgoed en marsepeinen figuurtjes. De cupcakes mogen mee naar huis in een doosje ( dat desgewenst nog kan worden versierd of ingekleurd. Voor ieder kind is er een schort aanwezig om kleding te beschermen. Kinderen zijn gemiddeld 45 minuten bezig met 4 cupcakes.  Incl. begeleiding

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( maximaal 10 zitplaatsen per begeleider/per workshoptafel )
 • 4 cupcakes: € 5,-
 • 2 cupcakes: € 3,-

cupcakes dieren

Workshop marsepein boetseren

Van vrolijke kleuren marsepein mogen er figuurtjes worden geboetseerd. Op tafel staan diverse gereedschappen klaar die we daarbij gebruiken. Ook eetbare lijm om de onderdelen aan elkaar “te plakken”. De kunstwerkje mogen in een doosje mee naar huis. Kinderen zijn gemiddeld 20 tot 30 minuten bezig met het maken van het marsepein figuurtjes. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 12 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 4,00

marsepein

Workshop Chocoladeletters ( Sinterklaasactiviteit )

Een chocoladeletter mag worden gedecoreerd met glazuur, sinterklaas-snoepgoed, chocolade sinterklaas-figuurtjes en decoratie van marsepein. Elke chocoladeletter gaat in een zakje mee naar huis. Kinderen zijn gemiddeld 15 minuten bezig met het decoreren van de letter. Incl. begeleiding.

Prijs:

 • begeleider 25,- p.p.p.u. ( max 15 kinderen per begeleider per workshopronde )
 • per deelnemer: € 2,00 ( kleine letter ) € 3,- ( grote letter )

chocoladeletter-met-hagelslag

Meubilair voor workshop

Is er op locatie geen geschikt meubilair voor de workshop aanwezig? Op aanvraag en tegen vergoeding kunnen wij dit verzorgen.

 

Vaste kosten:

Reiskostenvergoeding: 0,40 ct. p. km

Reistijdvergoeding: 10,- p.p.p.u.

Eventuele parkeerkosten berekenen we door.

 

cakepops 2

Cakepop Workshop

Cakepops zijn ronde cakebolletjes op een stokje die zijn gedoopt in overheerlijke chocolade of Candy-coating en daarna worden versierd met vrolijke decoratie. Wij nemen kant en klare stokjes met cakeballetjes mee. De kinderen mogen deze dopen in de chocolade of candycoating in kleur naar keuze en aan de tafel worden gedecoreerd. Hierna worden ze in een speciale houder geplaatst om de coating hard te laten worden. De cakepop mag daarna opgegeten worden of meegenomen naar huis. Vier uur lang onbeperkte inloop ( schatting 40-50 personen per uur op basis van 8 zitplaatsen). Incl. begeleiding, compleet ingerichte workshopstand met meubilair, bain-marie ( stroomaansluiting nodig ) ingrediënten, decoratiemateriaal e.d.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 650,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km

Making Cookies koekjes maken

Koekjes Workshop

Per kind zijn er drie koeken in de vorm van b.v een bloem, dier, hartje e.d. Met gekleurde spuitglazuur kunnen hierop lijnen en b.v. oogjes worden getekend. Daarnaast is er talloze decoratie waarmee de koekjes verder opgepimpt kunnen worden. Even laten opdrogen en daarna mogen de koekjes in een zakje mee. Vier uur onbeperkt koekjes decoreren . Incl. begeleiding, compleet ingerichte bakstand met meubilair, gezellige tafelaankleding, alle ingrediënten en werkmaterialen, koekzakjes.

 • 2 begeleiders / 4 uur /  incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km

fruit

Fruit Terras

Heerlijk vers fruit is de basis van dit terras. De kinderen kiezen 1 of 2 fruitsoorten ( b.v. stukken annanas, appel, banaan, aardbeien e.d. ) en gaan daarmee aan de slag. Schillen, in stukken snijden en daarna aan een grote prikker rijgen. Op tafel staan grote schalen vol spekjes en ander zacht snoep. Fruit en snoep wisselen elkaar af. Lekker en gezond!! Vier uur onbeperkt fruitspiezen maken ( schatting 40 personen per uur op basis van 8 zitplaatsen) Incl. begeleiding, compleet ingerichte stand met meubilair, alle ingrediënten en werkmaterialen. Tot 50 km vanaf Boskoop reistijd en vervoerskostenvrij.

 • 2 begeleiders / 4 uur /  incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 750,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km

pannenkoeken

Pannenkoeken Terras

mmmm….lekker je eigen pannenkoek maken. En bijzonder als je met gekleurd beslag in een spuitfles daar nog een figuurtje in kan tekenen!  Nadat de pannenkoek is gebakken mag je deze aan onze gezellige eettafel oppeuzelen. Daar staan suiker stroop, decoratie en slagroom klaar. Vier uur onbeperkt pannenkoeken bakken  Incl. twee begeleiders, compleet ingerichte bakstand met meubilair, twee elektrische kookplaten ( stroomaansluiting nodig ), gezellige tafelaankleding, alle ingrediënten en werkmaterialen, schorten, borden en bestek.

 • 2 begeleiders / 4 uur /  incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

cakepop pasen 2 cakepop pasen cakepop versiering Cakepop-Paasei

Pasen: Cakepop Paashaas of Paasei

De cakepops in vorm worden door Kids Event voorbereid en gekoeld meegenomen. Voor iedere deelnemer is er een cakepop-lollie  die in witte of bruine chocolade wordt gedoopt en in de cakepop-houder op tafel geplaatst. Doordat de cakepop koud is zal de chocolade snel hard worden. Met marsepein, royal icing, eetglitters, pareltjes en snoepjes worden de pops versierd en daarna verpakt in een cellofaan zakje. Het zakje wordt afgesloten met mooie lintjes in pastelkleuren

 • 2 begeleiders / 4 uur /  incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

schaapjes cupcake

Voorjaar: Schaapjes cupcake

Een versgebakken cupcake wordt voorzien van een laag chocoladecrème. Met mini marshmallows en marsepein maken we de vacht, kop en staart van het schaapje. De cupcake mag meegenomen worden in een zakje.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

 

hartenkoekjes

Moederdag: hartenkoekjes

Schalen vol heerlijke versgebakken hartenkoekjes  staan klaar op dit terras. Kinderen kunnen aanschuiven om deel te nemen aan deze leuke activiteit. Per kind zijn er 4 koeken beschikbaar. Met royal icing, eetglitters, pareltjes en snoepjes worden zij versierd en daarna verpakt in een cellofaan zakje. Op de kleurtafel liggen hartenlabeltjes klaar waarop nog een tekst kan worden geschreven. Het labeltje mag met een rood lint aan het zakje worden geknoopt.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

cakepop hartje

Moederdag: Cake-pop Hartjes

De cakepops in hartjesvorm worden door Kids Event voorbereid en gekoeld meegenomen. Voor iedere deelnemer is er een hartjes-lollie  die in witte chocolade wordt gedoopt en in de cakepop-houder op tafel geplaatst. Doordat de cakepop koud is zal de chocolade snel hard worden. Met royal icing, eetglitters, pareltjes en snoepjes worden zij versierd en daarna verpakt in een cellofaan zakje. Op de kleurtafel liggen hartenlabeltjes klaar waarop nog een tekst kan worden geschreven. Het labeltje mag met een rood lint aan het zakje worden geknoopt.

 • 2 begeleiders / 4 uur /  incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

 

vaderdag

Vaderdag: Hamburger  met frites

Superleuke vaderdag-activiteit waarbij de kids van een cupcake, brownie, botercreme en marsepein een zoete hamburger gaan maken. Daarna snijden we koek of cake in frites repen en vullen hiermee het friteszakje met vaderdag-logo. Alles wordt uiteindelijk in een bakje geplaatst. Aan een aparte tafel kan het vaderdagcadeau worden verpakt in cellofaan. Labeltjes en linten kunnen hieraan bevestigd worden.

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 650,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.
 • Verwachte tijdsduur per activiteit: 20 minuten p.p.

cupcake voetbal cupcake kroon

WK/EK voetbal / Koningsdag: Voetbal cupcake of Kroontjes cupcake

Versgebakken cupcake wordt voorzien van een mooie grasmat van marsepein en een prachtige voetbal. Afgewerkt met een Nederlands vlaggetje. / of /Heerlijke cupcake wordt voorzien van een oranje bovenlaag. Hierop kan een geboetseerd kroontje worden geplaatst. We maken de cupcake af met een vlaggetje.

 • 2 begeleiders / 4 uur /  incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 650,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

cupcake herfst

Herfst cupcake

Van marsepein en fondant worden mooie paddenstoelen, eikels e.d. gemaakt en op de cupcake geplaatst.

 • 2 begeleiders / 4 uur /  incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

cakepop spookje

Halloween: Cakepop Spookje

De cakepops gemaakt van brownies , worden in vorm door Kids Event voorbereid en gekoeld meegenomen. Voor iedere deelnemer is er een cakepop-lollie  die in witte chocolade wordt gedoopt en in de cakepop-houder op tafel geplaatst. Doordat de cakepop koud is zal de chocolade snel hard worden. Met marsepein, royal icing,  pareltjes en snoepjes worden de pops versierd en daarna verpakt in een cellofaan zakje. Het zakje wordt afgesloten met mooie lintjes in halloweenkleuren

 • 2 begeleiders / 4 uur /  incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 650,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

 

kerstbalkoekje kerstballen maken cakepop kerstbal

Kerst-Kookterras: Eetbare kerstballen maken

Gezellig aanschuiven om eetbare kerstballen te maken. Incl. begeleiding, compleet ingerichte workshopstand met meubilair, gebruik van schorten, alle gebruiksmaterialen en volop decoratiemateriaal op tafel.

Keuze uit:

 • Eetbare kerstballen in de vorm van grote kerstbalkoeken. De koeken kunnen door de kinderen worden gepimpt met heel veel kleurtjes Royal icing, glanspareltjes, eetbare glitters e.d. Tenslotte wordt de kerstbalkoek voorzien van een mooi lint
 • Eetbare kerstballen van rice crispies. Deze kunnen wij kant en klaar meenemen waarna de kinderen deze kunnen voorzien van icing ( hiermee kunnen figuurtjes en lijntjes worden gespoten ) en eetbare decoratie. Desgewenst kunnen ze ook gedoopt worden in warme chocolade en daarna versierd. ( stroomaansluiting is in dat geval noodzakelijk ). De rice crispies ballen zijn al voorzien van een eetbare lus zodat de kids er ook een lintje aan kunnen bevestigen ( inbegrepen )
 • Eetbare kerstbal Cake pop……..een kerstbal op een stokje! De cakepop wordt gekoeld meegenomen en ter plaatse gedoopt in gekleurde chocolade ( 2 kleuren beschikbaar ) en in de cakepophouder geplaatst. Met behulp van marsepein wordt er een bovenkantje aan de kerstbal gemaakt en de kerstbal wordt gedecoreerd met icing, pareltjes, eetglitters en snoepjes. Tenslotte wordt na het drogen ( dat gaat snel omdat de cakepop is gekoeld ) een foliezakje op de cakepop gezet en afgesloten met een lintje.

 

 • 2 begeleiders / 4 uur /  incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 625,00
 • Incl. warme chocolade + bain-marie: € 50,- extra ( kerstballen van rice crispies )
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.

 

kids terras 5 kids terras 6 kids terras 7 sneeuwpop pops

Kerst-Kookterras: Cupcake sneeuwpop of cakepop sneeuwman maken

Gezellig aanschuiven om leuke cupcakes of cakepops te maken. Incl. begeleiding, compleet ingerichte workshopstand met meubilair, gebruik van schorten, alle gebruiksmaterialen en volop decoratiemateriaal op tafel.

Keuze uit:

 • Cupcakes sneeuwpop: Heerlijke versgebakken cupcakes worden door de kids voorzien van een laag fondant. Bovenop maken we een 3d sneeuwpop van marsepein/fondant. De sneeuwpopjes kunnen door de kinderen nog worden gepimpt met icing, glanspareltjes, snoepjes eetbare glitters en accessoires van marsepein. De cupcake mag meegenomen worden in een zakje.
 • Cakepop sneeuwman. Een sneeuwpop op een stokje!! Wij bereiden bij deze workshop de vorm van de cakepop vast voor. Hiervoor plaatsen we 2 cakeballetjes op een cakepopstokje en nemen deze gekoeld mee. Ter plaatse mogen de kids de cakepops in witte chocolade dopen ( stroomaansluiting dient aanwezig te zijn ) en in de houder op tafel plaatsen. Daar wordt de sneeuwpop voorzien van icing, snoepdecoratie en accessoires van marsepein. Tenslotte wordt na het drogen ( dat gaat snel omdat de cakepop is gekoeld ) een foliezakje op de cakepop gezet en afgesloten met een lintje.

 

 • 2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 625,00
 • reistijdvergoeding: € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding: € 0,40 ct. p. km.
 • Verwachte tijdsduur per activiteit: 15 tot 20 minuten p.p.

 

kids terras appelflappen Kids terras appelflappen 5 kids terras appelflappen 10 kids terras appelflappen 3

Oud en Nieuw-Kookterras: Glitter Appelflappen maken of Oliebollenpret

Gezellig aanschuiven om appelflappen te maken. Incl. begeleiding, compleet ingerichte workshopstand met meubilair, gebruik van schorten, alle gebruiksmaterialen in ingrediënten op tafel.

Keuze uit:

 • Glitter Appelflappen: Dit zijn geen gewone appelflappen! Per persoon zijn er 2 bladerdeeg-blaadjes. Met behulp van een mal gaan we 2 sterren uitsnijden ( wij zullen ook een aantal sterren voorbereiden voor de jongste kinderen ). Hierna worden de appels gesneden en gemengd met b.v. rozijnen en kaneelsuiker. Na het sluiten van de appelflap wordt deze gedecoreerd met gekleurde suiker. Als de appelsterren uit de oven komen worden er nog eetglitters op gestrooid en er een fonteinprikker in geplaatst
 • Oliebollenpret: Heerlijke versgebakken oliebollen ( met of zonder rozijnen ) staan klaar op tafel. Deelnemende kids krijgen per persoon 1 oliebol op een gekleurd bordje. Op tafel is heel veel eetbare decoratie te vinden om de oliebol mee te versieren zoals glazuur, zachte snoepjes, lekker fruit en eetglitters. Als de oliebol klaar is staat een tweede tafel klaar. Hier kunnen de kids de oliebol opeten. Liever meenemen? ….dat kan ook. Zakjes liggen klaar!

 

 •  2 begeleiders / 4 uur / incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 650,00
 • Ovens per dag: € 50,-
 • Oliebollenpret:  € 2,50 p.p. / incl. workshopstand met 12 zitplaatsen en 100 activiteiten € 650,00
 • reistijdvergoeding:  € 10,- p.p.p.u.
 • reiskostenvergoeding:  € 0,40 ct. p. km.